Ξενοδοχειακά Προϊόντα

Χρήση: Απλώστε απαλά μια μικρή ποσότητα στο σώμα σας μέχρι να την απορροφήσει. Ενυδατώνει και επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος.  Αφεθείτε στην πολυτέλεια με την premium σειρά των ξενοδοχειακών προϊόντων μας. Περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με θρεπτικά και .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας μασάζ και ξεβγάλετε καλά. Προστατεύει και διατηρεί το χρώμα των μαλλιών. Αφεθείτε στην πολυτέλεια με την premium σειρά των ξενοδοχειακών προϊόντων μας. Περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με θρεπτικά και αναζωογονητικά προϊόντα, σχεδιασμένα να βελτιώ.
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Χρήση: Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένο σφουγγάρι και απλώστε τη στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου. Καθαρίζει, απαλύνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία και ενυδατωμένη. Αφεθείτε στην πολυτέλεια με την premium σειρά των ξενοδοχειακών προϊόντων μας. Περιπ.
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Για όλους τους τύπους μαλλιών. Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας μασάζ και ξεβγάλτε καλά. Προσφέρει ζωντάνια ενώ διατηρεί τη φυσική ισορροπία υγρασίας στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Αφεθείτε στην πολυτέλεια με την premium σειρά των ξενοδοχειακών προϊόντων μας. Περιποιηθεί.
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€