Προιόντα Styling

Πηλός μαλλιών Miss Sandy με δυνατό κράτημα για matt χτενίσματα που δίνει όγκο και πυκνότητα στο μαλλί. Οδηγίες χρήσης: Βάλτε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε από τη ρίζα προς τα έξω χαρίζοντας στα μαλλιά σας όγκο, πυκνότητα και μοντέρνα χτενίσματα. .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε μία πετσέτα στους ώμους σας και κατόπιν ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά. Αφήστε τον ήλιο να επιδράσει για 15 λεπτά ή στεγνώστε με το πιστολάκι για 5 λεπτά. Ανοίγει με φυσικό τρόπο το χρώμα των μαλλιών από 1 μέχρι και 3 τόνους. Προσοχή στα ρούχα γιατί λεκιάζει. Κρατείστε το μακριά απ.
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΖΕΛΕ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ Ζελέ µαλλιών που δεν αφήνει κατάλοιπα. Ιδανικό για χρήση σε στεγνά ή βρεγµένα µαλλιά.   .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΖΕΛΕ ΜΑΛΛΙΩΝ EXTRA EXTRA ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ Ζελέ µαλλιών που δεν αφήνει κατάλοιπα. Ιδανικό για χρήση σε στεγνά ή βρεγµένα µαλλιά. .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΖΕΛΕ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ EXTRA EXTRA ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ Ζελέ µαλλιών που δεν αφήνει κατάλοιπα. Ιδανικό για χρήση σε στεγνά ή βρεγµένα µαλλιά. Με βαλβίδα για µεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Ιδανικό και για επαγγελµατική χρήση. .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
EXTRA EXTRA ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ Ζελέ µαλλιών με σιλικόνη, η οποία βοηθάει στην αντιμετώπιση της ψαλίδας. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Ιδανικό για χρήση σε στεγνά ή βρεγµένα µαλλιά .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ Κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση. .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Kατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΟ SPRAY ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ, ΧΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ   .
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€