Σχετικά με μας

 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών από το έτος 1960, όταν πρωτολειτούργησε ως ομόρρυθμη εταιρεία. Μετετράπη σε ανώνυμη εταιρεία από το έτος 1997 και έκτοτε λειτουργεί υπό την επίβλεψη του ιδρυτικού στελέχους της κ. Τζανή Παναγιώτη, οικονομολόγου, γνώστη της ελληνικής αγοράς, με πολύ μεράκι και αυξημένη διαίσθηση για τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Από το 2004 η επιχείρησή μας στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές Αττικής. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαστήριο 5500m2 όπως εξάλλου αρμόζει και στο αντικείμενό μας.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται με επιστημονικό προσωπικό τόσο στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων, όσο και στις εμπορικές και οικονομικές υπηρεσίες της. Όλα αυτά μαζί με τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουμε στη διάθεσή μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε με ακρίβεια και συνέπεια οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί.

H εταιρεία μας κινείται στην αγορά με τα σήματα Miss Sandy Cosmetics, Family, 18eighteenCorpus με 17 αντιπροσώπους και 3500 σημεία πώλησης.

Έχουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων από επαγγελματικά είδη και είδη κομμωτηρίου (βαφές μαλλιών, οξυκρέμ, επαγγελματικά σαμπουάν, μαλακτική και μάσκες μαλλιών), προϊόντα styling (ζελέ μαλλιών, κερί μαλλιών, λακ) αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, body lotion, κρέμες χεριών) κλπ. 

Η πολυετής εμπειρία μας στην παραγωγή καλλυντικών σε συνδυασμό με το επιστημονικό μας υπόβαθρο, μας καθιστά βασικό προμηθευτή σε αρκετούς από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων όπως τα περισσότερα Super Market και αρκετές εμπορικές εταιρείες για τις οποίες φτιάχνουμε προϊόντα ΦΑΣΟΝ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, η εταιρεία μας διευρύνει το δίκτυο των πωλήσεών της και σε χώρες του εξωτερικού όπως Κίνα, Σαουδική Αραβία, Βουλγαρία και Κύπρο.

Η δομή της εταιρείας καθώς και η ευέλικτη παραγωγή, μας επιτρέπει να παρέχουμε προσωποποιημένη και ποιοτική αντιμετώπιση σε κάθε πελάτη μας χωριστά, πάνω στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές των προϊόντων και οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Η εταιρεία μας φέρνει την πιστοποίηση του ISO 9001:2008 και ISO 22716.